+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

Gehoorbescherming voor bedrijven

Met ons team van 15 specialisten bieden wij snelle en betrouwbare service op locatie. Kies voor volledige ontzorging en laat ons team klaarstaan voor het aanmeten, reinigen en controleren van otoplastieken. Geef jouw bedrijf en medewerkers het beste met Here2Hear.

De gehoorbescherming is aan te passen op iedere branche, zoals:

Gehoorbescherming voor bedrijven

Metaal
Security
Scholen
Fabrieken
Bouwbedrijven
Industrie
Oren zijn net zo kwetsbaar als glas. Met de oordoppen van Here2Hear is het gehoor van onze medewerkers goed beschermd.

Wat me vooral positief is opgevallen, was dat onze contactpersoon zo snel reageerde op onze offerte-aanvraag. Sowieso werd er snel gehandeld en waren de afspraken helder en duidelijk. De contactpersoon kwam zelf naar ons bedrijf om alle oordoppen persoonlijk aan te meten.

Kim Jansen

Glasproductiebedrijf Squall

Voor werkzaamheden

Op maat gemaakte gehoorbescherming speciaal voor tijdens werkzaamheden. Aan te passen per branche. Door middel van unieke filters blijven oren van jouw werknemers beschermd en is onderling communiceren gemakkelijker dan ooit!

Bluetooth® integratie

Geniet van de voordelen van op maat gemaakt in combinatie met Bluetooth®. Op deze manier kun je bellen tijdens het werk. Door middel van moderne Bluetooth® techniek in combinatie met op maat gemaakte oordoppen kun je de hele dag bellen en naar muziekluisteren terwijl je gehoor ook beschermd wordt.

Vrije tijd besteding

Naast dat het uiterst belangrijk is om het gehoor te beschermen tijdens het werken, is het ook van groot belang om dit te doen in je vrije tijd. Wij hebben een groot aanbod beschikbaar in otoplastieken voor de vrije tijd. Op deze manier kun je jouw gehoorbescherming gebruiken tijdens het werk en in de vrije tijd.

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie.

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

  Team Here2Hear

  Materiaalkeuze

  Bij Here2Hear heb je keuze tussen twee materialen:
  I

  Acrylaat

  Van acrylaat maken we harde oordoppen die vormvast zijn. Deze oordoppen adviseren we als ze vaak in en uit het oor gaan. Ze zijn eenvoudig te reinigen en dus geschikt voor een stoffige en vuile werkomgeving.
  I

  Siliconen

  Siliconen wordt gebruikt voor zachte otoplastieken. Deze zijn flexibeler en uitermate geschikt om langdurig te dragen. Wanneer sprake is van gevoelige gehoorgangen adviseren wij zachte oordoppen.

  Het bestelproces

  Meting binnen 2 weken
  Wij streven ernaar binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie.
  Adviesgesprek
  In een oriënterend adviesgesprek onderzoeken we samen in welke omgeving de oordoppen gebruikt worden, waar ze aan moeten voldoen en of er aanvullende wensen zijn (bijvoorbeeld bluetooth).
  Uitleg medewerkers
  Wij geven uitleg aan individuele medewerkers over de keuze van het materiaal van de oordoppen.
  Oordoppen inmeten
  Tijdens het inmeten maken we een mal van de gehoorgang van je medewerkers die we in ons systeem bewaren.
  Productie
  De oordoppen worden geproduceerd met een 3D-printer wat maakt dat deze uiterst nauwkeurig passen.
  Levering binnen 3 weken
  Je ontvangt hierbij een overzichtelijk bestand met documentatie van alle medewerkers met de geleverde oordoppen.

  Garantieservice

  Na aankoop van een nieuwe set oordoppen, ben je een jaar lang verzekerd van vervanging bij verlies of schade. Aan het eind van het jaar voeren wij een ‘lek-proef’ uit om te zien of de plastieken nog goed zijn. Gehoorgangen veranderen namelijk en heel leven lang. Wanneer wij een lek constateren, worden de otoplastieken kosteloos vervangen.

  Na het eerste jaar is het mogelijk om de garantieservice per jaar te verlengen voor €32,95 per persoon. Je hoeft hierdoor nooit meer de volledige kosten voor een paar nieuwe oordoppen te betalen. Uiteraard hanteren we hier een ‘fair use policy’.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Je hoort snel van ons!

  N

  Service op locatie

  N

  Een jaar pasgarantie

  N

  Moderne Bluetooth®