+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 SHOOT

Prijs vanaf: €174,95 (exclusief btw)

Otoplastieken voor schietsport speciaal ontworpen om jou de beste gehoorbescherming te bieden tijdens het schieten. Met exclusieve schietfilters die binnen enkele milliseconden dichtklappen na het moment van impact, bieden deze oordoppen de ultieme bescherming tijdens schietsport.

 

Voor de professional die omgevingsgeluid wil blijven horen en toch zijn oren wil beschermen tijdens het schieten.

Waarom otoplastieken met een schietfilter?
;

Otoplastieken voorzien van exclusieve schietfilters die binnen enkele milliseconden dichtklappen na het moment van impact, dit helpt het gehoor te beschermen tegen schadelijke geluiden van geweerschoten.

;

Op maat gemaakt voor optimaal comfort: Elk paar otoplastieken wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.

;

Keuze uit Materialen en Kleuropties: U kunt kiezen uit hard of zacht materiaal, en er zijn diverse kleuropties beschikbaar om aan uw voorkeuren te voldoen.

Inclusief accessoires:

 • Koord voor veilig gebruik
 • Handige kledingklem
 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

  Team Here2Hear