+31 612749648 info@here2hear.nl

Over ons

Here2Hear is specialist in op maat gemaakte otoplastieken. Onze focus is om perfect maatwerk en de best mogelijke gehoorbescherming te leveren zodat medewerkers veilig kunnen werken. Oprichter Pim vertelt graag meer over de start van Here2Hear. 

“Ik ga graag naar een festival en tijdens zo’n festivalbezoek viel het me ineens op hoe weinig mensen gehoorbescherming droegen. Terwijl inmiddels toch wel bekend is dat langdurige blootstelling aan harde geluiden schadelijk is voor je oren. Tegelijkertijd liep ik al een poosje met het idee rond om een eigen bedrijf te starten, ik wist alleen nog niet waarin. Eén en één is twee, dus ben ik gaan onderzoeken wat er aan oordoppen te krijgen was op de markt. Die bleken teleurstellend slecht te beschermen en pasten nooit goed. Daar heb ik op doorgepakt en Here2Hear is het resultaat.

Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om me te specialiseren in de zakelijke markt, omdat het me opviel dat daar nog veel te verbeteren is op het gebied van service en de algehele ontzorging van bedrijven op het gebied van gehoorbescherming. Met Here2Hear probeer ik het zo makkelijk mogelijk te maken voor bedrijven.”

Pim Koolwijk

Eigenaar Here2Hear

N

Service op maat

N

1 jaar pasgarantie

N

Bluetooth mogelijk

N

Interessante staffelkorting

N

Een betrouwbare partner in regio Brabant

Ik hoor graag van je!

+31 612749648
info@here2hear.nl