+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

Gehoorbescherming voor particulieren

Bezoek je graag een concert of een festival of heb je een héél drukke schoonmoeder die vaak op bezoek komt? Dan is het belangrijk om je oren goed te beschermen. Een gehoorbeschadiging is snel opgelopen en vrijwel niet te behandelen. Reden genoeg om een paar op maat gemaakte oordoppen aan te laten meten.

Het grote voordeel van Here2Hear is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Bij jou thuis ingemeten en aan huis geleverd. Veel eenvoudiger gaat het niet worden.

Tegenwoordig kun je niet meer op stap zonder oordoppen. Toen ik hoorde over Here2Hear heb ik dan ook meteen contact gelegd. Nog geen week later zat Pim, samen met een paar vrienden van ons, bij ons aan de keukentafel.

Pim legde deskundig uit wat de verschillende opties waren en adviseerde wat het beste paste bij onze wensen. In no time waren we allemaal ingemeten en drie weken later stonden we in de kroeg mét op maat gemaakte oordoppen. Het is even wennen, maar het werkt écht heel goed. De muziek hoor je goed, maar gedempt en je kunt nog gewoon gesprekken voeren.

Inge

Het bestelproces

Oordoppen inmeten

Tijdens het inmeten maken we een mal van je gehoorgang die we in ons systeem bewaren. Voorafgaand bespreken we in een oriënterend adviesgesprek in welke omgeving de oordoppen gebruikt worden, waar ze aan moeten voldoen en of er aanvullende wensen zijn (bijvoorbeeld bluetooth).

Productie

De oordoppen worden geproduceerd met een 3D-printer wat maakt dat deze uiterst nauwkeurig passen.

Levering binnen 3 weken

Binnen drie weken leveren we de oordoppen af en kun je met een gerust hart (en oor) genieten bij concerten of in clubs.

Materiaalkeuze

Bij Here2Hear heb je keuze tussen twee materialen: 

I

Acrylaat

Van acrylaat maken we harde oordoppen die vormvast zijn. Deze oordoppen adviseren we als ze vaak in en uit het oor gaan. Ze zijn eenvoudig te reinigen en dus geschikt voor een stoffige en vuile werkomgeving.

I

Siliconen

Siliconen wordt gebruikt voor zachte otoplastieken. Deze zijn flexibeler en uitermate geschikt om langdurig te dragen. Wanneer sprake is van gevoelige gehoorgangen adviseren wij zachte oordoppen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Je hoort snel van ons!

N

Aanmeten bij jou thuis

N

Beschikbaar in avonden en weekenden

N

Een betrouwbare partner uit de regio