+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

Otoplastieken in de bouw voor een veilige werkomgeving

Here2Hear is jouw partner voor gehoorbescherming in de bouw. Bij Here2Hear leveren we het beste maatwerk bouw oordoppen en service op maat. We zijn flexibel en schakelen snel. Binnen twee weken na het eerste contact komen we naar jouw locatie voor de meting. 

 

Vrijblijvende offerte aanvragenNeem contact op
Professionele oordoppen
Aanmeten op locatie
Binnen 2 weken meting

Waarom zijn oordoppen op maat in de bouw belangrijk? 

Gehoorbescherming op maat in de bouw – ook wel otoplastieken bouw genoemd – zijn essentieel. Dagelijkse blootstelling aan harde geluiden boven de 80 dB brengen risico op gehoorschade met zich mee.

In de bouw is er een continue blootstelling aan deze hoge geluidsniveaus en zijn oordoppen op maat een goede preventieve maatregel.

Gehoorschade als beroepsziekte is een serieus probleem. Dagelijkse blootstelling aan lawaai op het werk, kan ernstige problemen veroorzaken. 

N

Kans op gehoorverlies

In de bouw zijn harde geluiden van meer dan 80 decibel heel normaal. Deze constante herrie kan leiden tot tijdelijk of zelfs permanent gehoorverlies. Tinnitus, een constante piep of suizen in de oren, is een veelvoorkomend gevolg van blootstelling aan hard geluid op het werk. 

N

Mentale en fysieke problemen

Gehoorschade is niet alleen een fysiek probleem. Het kan ook mentale stress veroorzaken, zoals slapeloosheid of concentratieproblemen.

N

Verplichting als werkgever

Als werkgever in de bouw, draag je volgens de Arbowet de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je team veilig en gezond kan werken. Dit betekent ook dat je ze moet beschermen tegen te veel lawaai op de werkplek.  

Daarom gehoorbescherming in de bouw

N

Graafmachines, boorapparaten en sloopmachines produceren geluid boven de 80 dB, wat de wettelijke geluidsnormen overschrijdt. 

N

Te veel lawaai kan leiden tot gehoorproblemen zoals gehoorverlies, tinnitus en blijvende doofheid, wat in strijd is met de Arbowet. 

N

Naast fysieke problemen kunnen stress, angst en burn-out ontstaan door gehoorschade. 

N

Als werkgever heb je een verplichting om gehoorbescherming aan te bieden als geluidsniveaus boven de 80 dB uitkomen.

Investeren in een preventieve oplossing

Door te investeren in op maat gemaakte oordoppen voor de bouw, bescherm je preventief het gehoor van je werknemers en voldoe je aan de wettelijke normen van de Arbowet. 

Wil je sparren over de mogelijkheden?
Ik hoor graag van je via +31 (0)85 822 5430 of
info@here2hear.nl.

Z
Acrylaat of siliconen
bluetooth opties
Staffelkorting

Gehoorbescherming op maat bouw: acrylaat of siliconen?

Als je kiest voor gehoorbescherming op maat heb je keuze tussen twee materialen.


Acrylaat oordoppen
 

De stevigheid en vormvastheid van acrylaat oordoppen maken ze ideaal voor de bouw. Door het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk in en uit het oor te halen. Deze oordoppen zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor ze praktisch zijn voor gebruik op bouwplaatsen.

Siliconen oordoppen 

Voor bouwmedewerkers met gevoelige gehoorgangen zijn siliconen oordoppen een goede keuze. Het zachte materiaal biedt niet alleen comfort, maar past zich ook goed aan de vorm van het oor aan. Ze zijn zeer geschikt voor langdurig gebruik.

Een snel en efficiënt bestelproces voor oordoppen op maat bouw

Zodra je besluit te investeren in otoplastieken voor de bouw, streven wij ernaar om binnen twee weken na het eerste contact de meting op locatie uit te voeren. Er vindt een oriënterend adviesgesprek plaats om de werkomgeving en individuele behoeften te begrijpen.

Inmeten, productie en levering

Het inmeten van oordoppen gebeurt nauwkeurig en de productie met onze 3D-printer zorgt voor perfect passende oordoppen. Binnen drie weken zijn de geproduceerde otoplastieken voor de bouw klaar voor levering.

 

Staffelkorting en Bluetooth mogelijkheden

We hebben interessante staffelkortingen en de mogelijkheid om voor Bluetooth te kiezen. Met Bluetooth oordoppen op maat is het voor je werknemers gemakkelijk om handsfree te bellen en muziek te luisteren via de oordoppen.

 

Klaar voor een veilige werkplek?

Gehoorbescherming op maat in de bouw is essentieel voor de naleving van de Arbo-wet en voor het welzijn van je werknemers.

Zet een stap in de richting van veiligheid en comfort met otoplastieken voor de bouw.

Neem contact met ons per mail via info@here2hear.nl of bel ons op nummer +31 6 12749648

Waarom kiezen voor Here2Hear?

We leveren maatwerk gehoorbescherming voor bedrijven en particulieren. Onze gehoorbescherming is aanpasbaar aan elke branche. Denk aan de metaalindustrie, beveiliging, scholen, fabrieken en bouwbedrijven.

 

Gehoorbescherming op maat voor de bouw 

;

Volledige service op maat, iedere medewerker krijgt individueel advies 

;

Gemakkelijk aanmeten op locatie, je medewerkers hoeven nergens heen 

;

Bluetooth mogelijkheden 

;

Duidelijk geluid terwijl schadelijke geluiden worden gedempt 

;

Duurzame oordoppen die zeker 4-5 jaar meegaan 

;

1 jaar pasgarantie 

;

Aantrekkelijke korting bij grotere afnames

“We schakelen snel en zijn flexibel. We streven ernaar binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie”.

Here2Hear komt langs

Maak een afspraak

Bij Here2Hear zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte oordoppen voor bedrijven in Noord-Brabant en door heel Nederland. We willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken en nemen alles uit handen. Ons team komt naar jouw locatie om de perfect passende oordoppen aan te meten.

Nazorg en garantie

Jouw werknemers verdienen het beste. Onze garantieservice biedt een jaar lang vervanging bij verlies of schade.