+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 BLUETOOTH®

Prijs vanaf: €210,85 (exclusief btw)
 De perfecte combinatie tussen oordoppen op maat en Bluetooth®, waardoor je gemakkelijk kunt bellen en naar muziek kan luisteren tijdens het werken.

Het product bestaat uit twee onderdelen

 1. Het op maat gemaakte maatstukje.
 2. Bluetooth® product: ISOtunes XTRA 2.0 EN352

Door middel van een draaisysteem kun je deze producten aan elkaar koppelen, waardoor je kunt genieten van draadloos bellen en naar muziek luisteren.

Waarom kiezen voor onze Bluetooth® producten?
;
Wordt je gebeld tijdens het dragen van deze oordoppen? Met één druk op de knop neem je op. Met deze super moderne technologie kun je gewoon blijven werken en bellen tegelijk.
;
Op Maat Gemaakt voor Optimaal Comfort: Elk paar oordoppen wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.
;
Handige koord en 11 uur batterijduur dankzij de moderne ISOtunes XTRA 2.0 EN352
Inclusief accessoires:

 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing
 • ISOtunes xtra 2.0 EN352 doosje

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie.

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.
  Team Here2Hear