+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 SLEEP

Prijs vanaf: €119,95 (exclusief btw)

Oordoppen tegen snurken. Oordoppen op maat speciaal ontworpen voor mensen die in lawaaiige omgevingen wonen. Of je nou een partner hebt die snurkt of aan een drukke weg woont. Deze oordoppen zijn volledig dicht en bieden maximale geluidsisolatie voor een rustige en ongestoorde nachtrust. Dankzij het gebruik van extra zacht materiaal zijn deze oordoppen uiterst comfortabel om te dragen in bed.

Een opluchting voor mensen die normaal gesproken moeilijk aan hun nachtrust komen. Een oplossing tegen een snurkende partner. Geniet van je nachtrust dankzij onze slaapdoppen tegen snurken.

Waarom op maat gemaakte slaapdoppen?
;

Volledig Dichte Oordoppen: Deze oordoppen zijn volledig dicht en bieden maximale geluidsisolatie, zodat je ongestoord kunt slapen, zelfs in lawaaiige omgevingen.

;

Superieur Comfort: Dankzij het gebruik van extra zacht materiaal zijn deze oordoppen zeer comfortabel om te dragen in bed, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust zonder ongemak.

;

Elk paar oordoppen wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele nacht comfortabel blijft.

Inclusief accessoires:

 • Koord voor veilig gebruik
 • Handige kledingklem
 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

  Team Here2Hear