+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 SWIM

Prijs vanaf: €119,95 (exclusief btw)

Zwemdoppen op maat. Een uniek vorm otoplastieken op maat voor zwem gebruik. Deze zwemdoppen zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat er water in je oren komt tijdens het zwemmen. Op maat gemaakte zwemdoppen bieden een perfecte pasvorm voor een comfortabele zwemervaring zonder zorgen over water in je oren. Gemaakt van speciaal materiaal dat blijft drijven en waterdicht is, zijn deze zwemdoppen ideaal voor zwemmers van alle niveaus.

Waarom zwemdoppen op maat?
;

Op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm: Elk paar zwemdoppen wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele zwemsessie comfortabel blijft zitten.

;

Waterdicht en drijvend materiaal: Gemaakt van speciaal materiaal dat waterdicht is en blijft drijven, bieden deze zwemdoppen optimale bescherming en comfort tijdens het zwemmen.

;

Geen water in je oren: HERE 2 SWIM zwemdoppen helpen effectief te voorkomen dat er water in je oren komt tijdens het zwemmen, waardoor je kunt genieten van een zorgeloze zwemervaring.

Inclusief accessoires:

  • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
  • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
  • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
  • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
  • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

    Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

    Team Here2Hear