+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 BLUETOOTH® PRO

Prijs vanaf: €227,38 (exclusief btw)
De perfecte combinatie tussen op maat gemaakte oordoppen en draadloze Bluetooth® functionaliteit voor een comfortabele en efficiënte werkdag. 

Dit product bestaat uit twee onderdelen

1.het op maat gemaakte maatstukje.

 1. Bluetooth® product: ISOtunes Free2.0 EN352

Door middel van een eenvoudig draaisysteem kunnen deze producten aan elkaar worden gekoppeld, waardoor je kunt genieten van draadloos bellen en naar muziek luisteren tijdens het werk.

 

Waarom kiezen voor onze Bluetooth® producten?
;
Wordt je gebeld tijdens het dragen van deze oordoppen? Met één druk op de knop neem je op. Met deze super moderne technologie kun je gewoon blijven werken en bellen tegelijk.
;
Op Maat Gemaakt voor Optimaal Comfort: Elk paar oordoppen wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.
;
De Bluetooth® ISOtunes Free2.0 EN352 biedt een volledig draadloze ervaring met een batterijduur van 7 uur plus nog eens 15 uur in de oplaaddoos, waardoor je in totaal 22 uur kunt genieten van draadloos bellen en muziek.
Inclusief accessoires:

 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing
 • ISOtunes Free 2.0 EN352 doosje

 

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie.

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.
  Team Here2Hear