+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 DRIVE

Prijs vanaf: €119,95 (exclusief btw)

Motorrijders dragen standaard oordoppen onder hun helm. Tijdens een lange rit is het van belang dat je al je aandacht op de weg kunt focussen. Op maat gemaakte motor otoplastieken helpen hier het allerbeste bij.

De ultieme gehoorbescherming tijdens het rijden. Uitgerust met een geavanceerd filter dat windruis effectief wegfiltert, bieden deze op maat gemaakte oordoppen een comfortabele rijervaring zonder de overweldigende geluiden van de wind. Het strakke design zorgt ervoor dat de otoplastieken niet tegen je motorhelm drukken, waardoor je je volledig kunt concentreren op het rijden.

Waarom speciale motor otoplastieken aanschaffen?
;

Het geavanceerde filter in deze otoplastieken zorgt ervoor dat windruis effectief wordt weggefilterd, waardoor je kunt genieten van een rustige en comfortabele rijervaring zonder afleiding.

;

Het strakke design van de otoplastieken zorgt ervoor dat ze perfect passen onder je motorhelm, zonder ongemak of drukpunten, zodat je je volledig kunt concentreren op het rijden.

;

Elk paar otoplastieken wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele rit comfortabel blijft.

Inclusief accessoires:

 • Koord voor veilig gebruik
 • Handige kledingklem
 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

  Team Here2Hear