+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 PRIKKEL

Prijs vanaf: €119,95 (exclusief btw)

Gehoorbescherming op maat voor mensen die overgevoelig zijn voor prikkels in het dagelijks leven. Met speciale filters die ontworpen zijn om de “scherpe randjes” eraf te filteren.

Deze op maat gemaakte oordoppen bieden een rustgevende oplossing voor het verminderen van over stimulatie en het bevorderen van een kalmerende omgeving.

Een opluchting voor mensen die soms even iets te veel signalen tegelijk binnen krijgen. Filters die speciaal zijn afgestemd op overgevoeligheid. Met deze oordoppen is alles in het dagelijks leven nog goed te volgen, enkel die scherpe randjes waar normaal zo’n last van wordt ervaren, worden weg gefilterd.

Waarom otoplastieken bij overprikkeling?
;

Otoplastieken bieden de beste gehoorbescherming voor mensen die overmatig gevoelig zijn voor prikkels in hun omgeving.

;

De filters van de otoplastieken zijn speciaal ontworpen om scherpe geluiden en prikkels te verzachten, waardoor een rustigere en kalmerende omgeving wordt gecreëerd.

;

Op Maat Gemaakt voor Optimaal Comfort: Elk paar otoplastieken wordt op maat gemaakt voor elk individu, voor een perfecte pasvorm die de hele dag comfortabel blijft.

Inclusief accessoires:

 • Koord voor veilig gebruik
 • Handige kledingklem
 • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
 • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
 • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
 • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
 • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

  Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

  Team Here2Hear