+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

HERE 2 PARTY

Prijs vanaf: €119,95 (exclusief btw)

Festival oordoppen op maat speciaal ontworpen om je gehoor te beschermen tijdens feestjes, festivals, clubs en kroegen, terwijl je toch kunt genieten van heldere muziek en duidelijke communicatie met mensen om je heen. Met een uniek filter behouden deze oordoppen de muziekervaring, terwijl schadelijke geluiden worden verminderd voor een veilige en plezierige luisterervaring.

Waarom festival oordoppen op maat laten maken?
;

(On)zichtbaar: Deze oordoppen zijn te personaliseren naar eigen wensen. Ga je voor een mooi kleurtje of wil je ze liever zo onopvallend mogelijk hebben? De keuze is aan jou.

;

Uniek Filter voor Helder Geluid: Met het unieke filter blijft de muziek helder en goed hoorbaar, terwijl schadelijke geluiden worden verminderd om je gehoor te beschermen.

;

Glasheldere Communicatie: Door het geavanceerde filter gaat communiceren makkelijker dan ooit.

Inclusief accessoires:

  • Etui voor bescherming en gemakkelijk vervoer
  • ID-kaart voor persoonlijke identificatie
  • Reinigingsdoekjes voor onderhoud
  • Cerumenpen voor hygiënisch gebruik
  • Gebruiksaanwijzing voor eenvoudige toepassing

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bescherming van jouw gehoor en dat van je medewerkers. Wij streven er naar om binnen twee weken na het eerste contact de meting te doen op locatie. 

    Wij zijn flexibel en komen op locatie om de oordoppen aan te meten. Ook de nazorg vindt op locatie plaats en met onze garantieservice ben je er zeker van dat het gehoor van medewerkers áltijd goed beschermd is.

    Team Here2Hear