+31 (0)85 822 5430 info@here2hear.nl

Kim Jansen van Squall BV kreeg de opdracht om goede gehoorbescherming te regelen voor de medewerkers van het glasbewerkingsbedrijf. Ze nodigde Pim Koolwijk van Here2Hear uit en drie weken later liepen alle collega’s goed beschermd door de werkplaats.

“Wat me vooral positief is opgevallen, was dat Pim zo snel reageerde op onze offerte-aanvraag. Sowieso werd er snel gehandeld en waren de afspraken helder en duidelijk. Pim kwam zelf naar ons bedrijf om alle oordoppen persoonlijk aan te meten. Iedereen kreeg heldere uitleg over het gebruik en keuze voor harde of zachte materialen. Ook mocht iedereen kiezen voor oordoppen met een koord of als airpod-model. Daarbij kregen ze ook de optie om wel of niet voor bluetooth te kiezen. Handig om je eigen muziek te kunnen luisteren of om te bellen via je oordoppen.

Twee weken na het aanmeten werden de oordoppen geleverd en na drie weken kwam Pim nog eens terug om de collega’s die er bij de eerste meetronde niet waren alsnog op te meten en om te kijken of er aanpassingen nodig waren aan de geleverde doppen.

We hebben al een afspraak staan voor een zogenaamde ‘lek-test’. Blijkbaar veranderen oren je hele leven lang en is het dus mogelijk dat na een jaar de doppen niet meer goed passen en daarom niet meer goed beschermen. In het servicepakket is opgenomen dat de oordoppen dan aangepast of vervangen worden. Het fijne is dat Pim vooral in de regio werkt en dus snel op onze locatie kan zijn, mocht er tussentijds een aanpassing of meer uitleg nodig zijn.

Bij Squall BV worden voornamelijk staven en buizen voor de glasvezelindustrie gemaakt. Glas is supersterk en tegelijk heel kwetsbaar. Daar zie ik wel een overeenkomst met oren: ook die zijn kwetsbaar en moeten dus goed beschermd worden. Onze collega’s staan veelal in de werkplaats waar de machines nogal wat lawaai kunnen maken. Noodzaak om de oren goed te beschermen en dat is prima gelukt met de oordoppen van Here2Hear.”