OVER ONS

Bij ons staat het verspreiden van informatie over gehoorschade en het beschermen hiertegen centraal. Gehoorschade is op dit moment een hot topic waar veel over gepraat wordt en de aandacht krijgt. Hier zijn wij enorm blij mee, omdat mensen hierdoor de gevaren van gehoorschade inzien en zich ertegen gaan beschermen.

 • ONS DOEL

  Kort gezegd: beschermen van het gehoor. Gehoorschade is vreselijk en kan permanent zijn! Opgelopen gehoorschade is nauwelijks te genezen, neem dus echt op tijd maatregelen. Bekijk daarvoor onze op maat gemaakte oordoppen of ga naar de shop. Naast de verkoop ervan verstrekken we ook veel informatie over de producten én over gehoorschade in het algemeen.

 • ONZE PASSIE

  Het informeren en beschermen van jongeren van nu tegen gehoorschade. Het is op dit moment niet voor niets een hot topic. Pim Koolwijk wilt evoor zorgen dat er een stop komt op het aantal mensen met permanente gehoorschade. Hier uit haalt hij de motivatie om elke dag weer door te gaan en op creatieve manieren de mensen proberen te bereiken.

 • TMPK EENMANSZAAK

  HERE2HEAR is onderdeel van TMPK Eenmanszaak en is gevestigd in Hilvarenbeek. De activiteit van de onderneming is online verkoop van een wisselend assortiment van consumentengoederen.

  Voor zakelijke vragen kun je ons bereiken met:

  - tmpkbusiness@gmail.com

  - info@here2hear.nl

  - 06 12 74 96 48

  Wij zijn een erkend bedrijf die is ingeschreven in de Kamer van Koophandel.

  - KVK-nummer: 89457285

 • ONZE PRODUCTEN

  Om mensen te beschermen bieden wij een assortiment aan van variërende oordoppen, met zowel de universele oordoppen als de op maat gemaakte oordoppen proberen wij gehoorschade te voorkomen. De op maat gemaakte oordoppen bieden we aan in veel verschillende kleuren en vormen, waardoor je de oordop helemaal naar wens kan samenstellen en persoonlijk maken.

 • ONZE DIENSTEN

  Een aankoop van een op maat gemaakte oordop kan volledig vanuit huis. Voor het maken van een oorafdruk om je oordoppen op maat te laten maken komen wij persoonlijk bij je langs met de benodigde middelen. Daarbij voorzien we je van alle informatie over dit product. Daarnaast staat ook op onze website alles wat je moet weten over onze op maat gemaakte oordoppen!

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOP