GEÏNTERESSEERD IN OORDOPPEN OP MAAT?

Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden een breedt assortiment aan gehoorbescherming op maat. Check al onze producten hier beneden.

AFSPRAAK MAKEN

Een afspraak maak je gemakkelijk via:

- Via de website - Klik hier

- Via het contactformulier

- Whatsapp - +31 6 12 74 96 48

- Telefonisch - 06 12 74 96 48

- Via Instagram - @oordoppenopmaat

WAAR EN WANNEER JIJ MAAR WIL!

Plan een afspraak in voor 3 of meer personen en de voorrijkosten zijn geheel voor onze rekening.

Zo niet? Geen probleem. Voor afspraken met minder dan 3 personen rekenen wij €19,95 voorrijkosten.

KIES JE OTOPLASTIEKEN:

REINIGINGSPRODUCTEN:

Otoplastieken

Op maat gemaakte oordoppen voor de ultieme bescherming en comfort. Verminder het lawaai om je heen met de otoplastieken van HEREHEAR. Ervaar het verschil in comfort en geluidskwaliteit. Wij hebben voor elke situatie de perfecte oordoppen. Onze specialisten geven je graag advies. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

100% TEVREDEN GARANTIE:

Bij aanschaf van onze otoplastieken bieden wij 1 jaar garantie op fabricagefouten. Mocht er een product defect zijn of niet helemaal goed passen, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Houd er rekening mee dat onze garantie geen dekking biedt voor diefstal of verlies. Mocht je één of beide oordoppen kwijt zijn, neem dan snel contact met ons op, je oorafdruk staat namelijk bij ons in het systeem. Wij kunnen hierdoor een nieuwe oordop aanbieden tegen een lagere prijs.

Waarom op maat gemaakte oordoppen?

1. De perfect pasvorm: De oordoppen zijn speciaal gemaakt voor jouw oren, waardoor ze comfortabel en stabiel in jouw oren zitten.

2. Maximaal geluidsreductie: Door de perfecte pasvorm en de gebruikte materialen, bieden op maat gemaakte oordoppen de beste geluidsreductie.

3. Aangepaaste filteropties: Afhankelijk van jouw specifieke geluids behoeften, kunnen de filters op maat worden aangepast.

4. Langer comfort: Doordat op maat gemaakte oordoppen comfortabere zitten zijn ze geschikter voor langere tijdsduren.

5. Duurzamer: Omdat ze speciaal op jouw oren zijn gemaakt, zijn op maat gemaakte oordoppen duurzamer dan standaar oordoppen. Ze gaan gemiddeld tussen de 4-5 jaar mee.

Hard (acrylaat) of Zacht (siliconen)

Siliconen en acrylaat zijn beide materialen die worden gebruikt voor op maat gemaakte oordoppen. Beide hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen:

1. Siliconen oordoppen: Zijn zacht, comfortabel en flexibel, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die snel last hebben van oorsmeer of drukpijn. Ze hebben ook een langere levensduur dan acrylaat oordoppen.

2.Acrylaat oordoppen: Zijn hard en steviger dan siliconen oordoppen, waardoor ze beter geschikt zijn voor mensen met een actieve levensstijl of werkomgeving. Acrylaat is ook beter bestand tegen breuk en slijtage dan siliconen.

Uiteindelijk is de keuze tussen siliconen en acrylaat afhankelijk van persoonlijke voorkeur en specifieke behoeften. Twijfel je nog neem dan gerust contact met ons op.