AANMELDKORTING: VAN €135,- NAAR €109,95

CAFÉ D'N BRANDS, GOIRLE IN-MEET MIDDAG

Wij zijn op zaterdag 25 maart tussen 16:00 & 20:00 te vinden bij Café D'n Brands

Meld je aan en geniet van €25,- extra korting!

Oordoppen op maat

Wanneer: ZATERDAG 25 MAART

Waar: CAFÉ D'N BRANDS, GOIRLE

Locatie: DORPSSTRAAT 1, 5051 CH GOIRLE

Tijdstip: 16:00 TOT 20:00

VOOR ELK WAT WILS

Wij hebben otoplastieken voor iedereen. Kijk welke het beste bij jou past. Niet zeker van je zaak neem contact met ons op. Bij deze in-meet middag zal een specialist jou alles kunnen vertellen. We zullen samen met je kijken wat voor jou het beste is. Zo komen we er samen uit.

Waarom oordoppen op maat?

1. De perfect pasvorm: De oordoppen zijn speciaal gemaakt voor jouw oren, waardoor ze comfortabel en stabiel in jouw oren zitten.

2. Maximaal geluidsreductie: Door de perfecte pasvorm en de gebruikte materialen, bieden op maat gemaakte oordoppen de beste geluidsreductie.

3. Aangepaaste filteropties: Afhankelijk van jouw specifieke geluids behoeften, kunnen de filters op maat worden aangepast.

4. Langer comfort: Doordat op maat gemaakte oordoppen comfortabere zitten zijn ze geschikter voor langere tijdsduren.

5. Duurzamer: Omdat ze speciaal op jouw oren zijn gemaakt, zijn op maat gemaakte oordoppen duurzamer dan standaar oordoppen. Ze gaan gemiddeld tussen de 4-5 jaar mee.

Het Proces

GOED DAT JIJ JE OREN WIL BESCHERMEN. MET HERE2HEAR SAMEN MAAK JE ALTIJD DE JUISTE KEUZE.

LEES HIER ONDER HOE HET PROCES IN ZIJN WERKING GAAT:

1. Je hebt je aangemeld via onderstaande link en komt op zaterdag 25 maart tussen 16:00 & 20:00 langs bij Café D'n Brands.

2. Er zal een specialist aanwezig zijn op de locatie. Van te voren wordt er informatie gegeven over het proces en is er tijd voor eventuele vragen.

3. Het eerste wat de otometrist zal doen is de gehoorgang checken met een otoscoop. Hierbij wordt gekeken of het maken van een oorafdruk mogelijk is.

4. Als je otometrist klaar is met het controleren zal hij als eerste een watje in je oren plaatsen. Met een speciale lichtpen duwt hij de watjes iets verder in het oor voor de perfecte afdruk. Als je watjes goed geplaatst zijn kan het maken van de afdruk beginnen!

5. De otometrist zal met zijn speciale pistool voorzichtig de afdrukpasta in het oor aanbrengen, Na ongeveer 3 minuten is de afdrukpasta hard geworden en haalt de otometrist de afdrukken uit beide oren.

6. De otometrist doet een dubbel check en als alles in orde is neemt hij ze mee naar ons laboratorium.

7. Onze levertijd is 2 á 3 weken.

Neem contact met ons op: