AFSPRAAK BIJ JOU OP LOCATIE

BEN JE MET MEER DAN 5 PERSONEN EN WIL JE GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN BIJ JOU OP LOCATIE KLIK DAN OP DE KNOP HIERONDER.

BEN JE MET MINDER DAN 5 PERSONEN? DAN REKENEN WIJ €34,95 VOORRIJKOSTEN.

AFSPRAAK BIJ ONS OP LOCATIE

WOON JE IN DE BUURT VAN HILVARENBEEK EN KOM JE ZELF LIEVER EVEN LANGS VOOR HET INMETEN VAN OP MAAT GEMAAKTE OORDOPPEN? KLIK OP DE KNOP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

WIJ BEVINDEN ONS OP DE VOLGENDE LOCATIE: WOUWERSTRAAT 28, HILVARENBEEK - 5081BN

OTOPLASTIEKEN

OP MAAT GEMAAKTE OORDOPPEN VOOR ULTIEM COMFORT EN BESCHERMING. KIES VOOR OORDOPPEN OP MAAT VOOR EEN PERFECT PASVORM EN VERMINDER HET LAWAAI OM JE HEEN. IDEAAL VOOR MENSEN MET GEVOELIGE OREN, WERKNEMERS IN LAWAAIIGE OMGEVINGEN EN VOOR MUZIEKLIEFHEBBERS. BESTEL NU EN ERVAAR HET VERSCHIL.

Waarom op maat gemaakte oordoppen?

1. De perfect pasvorm: De oordoppen zijn speciaal gemaakt voor jouw oren, waardoor ze comfortabel en stabiel in jouw oren zitten.

2. Maximaal geluidsreductie: Door de perfecte pasvorm en de gebruikte materialen, bieden op maat gemaakte oordoppen de beste geluidsreductie.

3. Aangepaaste filteropties: Afhankelijk van jouw specifieke geluids behoeften, kunnen de filters op maat worden aangepast.

4. Langer comfort: Doordat op maat gemaakte oordoppen comfortabere zitten zijn ze geschikter voor langere tijdsduren.

5. Duurzamer: Omdat ze speciaal op jouw oren zijn gemaakt, zijn op maat gemaakte oordoppen duurzamer dan standaar oordoppen. Ze gaan gemiddeld tussen de 4-5 jaar mee.

Hard (acrylaat) of Zacht (siliconen)

Siliconen en acrylaat zijn beide materialen die worden gebruikt voor op maat gemaakte oordoppen. Beide hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen:

1. Siliconen oordoppen: Zijn zacht, comfortabel en flexibel, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die snel last hebben van oorsmeer of drukpijn. Ze hebben ook een langere levensduur dan acrylaat oordoppen.

2.Acrylaat oordoppen: Zijn hard en steviger dan siliconen oordoppen, waardoor ze beter geschikt zijn voor mensen met een actieve levensstijl of werkomgeving. Acrylaat is ook beter bestand tegen breuk en slijtage dan siliconen.

Uiteindelijk is de keuze tussen siliconen en acrylaat afhankelijk van persoonlijke voorkeur en specifieke behoeften. Twijfel je nog neem dan gerust contact met ons op.

Op maat gemaakte oordoppen: